Naam:
 
 
Sport accomodaties
Alle wedstrijden van de Hoppers en de meeste trainingen vinden plaats in Sportcentrum de Vredehof in Hoorn. Daarnaast wordt er nog voor enkele trainingen gebruik gemaakt van de faciliteiten behorende tot scholengemeenschap Tabor (locatie D'Ampte ) en scholengemeenschap Atlas college (locatie Titaan).

Hieronder vind je de routebeschrijvingen naar deze accomodaties.

Warning: file_get_contents(http://maps.google.com/maps/api/geocode/json?sensor=false&address=1624%20XG%2Cnederland): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/corelive/gamma/lib/external/Google/GoogleMapAPI.class.php on line 2555
De Vredehof

Adres:
Vredehofstraat 5
1624 XG
Hoorn

Telefoonnummer:
0229 215094

Routebeschrijving:
Vanaf de A7:

Vanaf de A7 afslag Hoorn 1ste stoplicht rechtsaf. Bij de volgende stoplichten linksaf. U passeert Albert Heyn en rijdt door tot de kruising met bakkerij Otten links op de hoek. U slaat linksaf de Koepoortsweg in en rijdt deze uit. Aan het einde met de bocht mee naar rechts. U ziet de sporthal liggen.Vanaf richting Enkhuizen:

Vanaf richting Enkhuizen over de provinciale weg is het linksaf bij de stoplichten richting centrum. Bij het 2e stoplicht rechts, Joh. Poststraat. De 1e straat rechts de St. Jozefstraat. De 2e straat linksaf de Metselaerstraat, aan het eind van de straat rechtsaf, de eerste straat links (bij supermarkt Deen) en na 150 meter ligt het sportcentrum aan uw rechterhand.

Warning: file_get_contents(http://maps.google.com/maps/api/geocode/json?sensor=false&address=1624%20NR%2Cnederland): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/corelive/gamma/lib/external/Google/GoogleMapAPI.class.php on line 2555
Atlas College SG Newton

Adres:
Dampten 22
1624 NR
Hoorn

Telefoonnummer:
0229 55 20 10

Routebeschrijving:
Routebescrijving Tabor en Titaan

Omdat het voor velen nog onbekend is hoe deze sporthal te bereiken is, volgt hier even een routebeschrijving:Kom je met de fiets?

Hoek Prov. weg en het Keern, aan de binnenstadkant het fietspad nemen richting Berkhout(richting McDonalds). De Titaan vindt je vervolgens na ongeveer 200 meter voor de T-splitsing aan je linkerhand. Hier kan je direct bij het groene hek naar binnen.
Voor de Tabor fiets je verder en ga je bij de T-splitsing rechtdoor. Vervolgens ga je direct links het parkeerterein op en kan je tussen de schoolgebouwen door het hek naar binnen.Met de auto?

Vanaf de Prov.weg, ga bij de stoplichten richting centrum -dan weer bij stoplichten eerste straat rechtsaf = Dampten(voor het spoor afslaan), eerste rechts bij T-splitsing, dan rechts voor Titaan en links voor Tabor locatie. Voor de Titaan het groene hek door en voor de tabor het parkeerterein over, en tussen de schoolgebouwen door het hek naar binnen.Vanaf de trein/bus?

Loop de hoge brug over naar de andere kant van het spoor (je ziet rechts aan de overkant de stoomtram) steek parkeerplaats helemaal over tot je bij de straat uitkomt. Ga linksaf (je gaat A.H. voorbij, links van je) loop door tot de stoplichten. Steek de weg over(=Keern) blijf rechtdoor lopen(links loopt het spoor) je zit al op het Dampten, tot je het verkeersbord ziet: verboden voor autoos/verplicht rechtsaf, dan ga je rechtsaf, rechtdoor tot de T-splitsing (=fietspad!). Hier ga je linksaf voor de Tabor en rechtsaf voor de Titaan.